- Spojení japonské tradice a evropské spolehlivosti
 - Výroba z japonské a švédské oceli
 - Kalení na tvrdost 58 - 61 HRC
 - Čepel s japonským tvarem a jemným zúžením
 - Naostření v úhlu 17°C
 - Rukojeť z prvotřídních moderních materiálů (Micarta, G10, stabilizované dřevo atd.)
 - Vykosťovací nůž s délkou čepele 16,5 cm
 - Ideální pro oddělování kostí a kůže od masa, ryb a drůbeže
 - Flexibilní a odolná čepel
 - Podpora na čepeli brání sklouznutí nože
 - Doporučuje se ruční mytí
 - Celková délka: 30,5 cm
 - Délka čepele: 16,5 cm
 - Hmotnost: 180 g
 
                









































                            
                        
                    
                    
                    
                    
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                



















