Náhradní výměnný zásobník k mlýnku ZANZIBAR.
Rozměry:
- Obsah: 18 g
Původ a historie:
- Červený pepř se v Kampotu nepěstoval do doby, než se objevil Gérard Vives. Se stejným zájmem o kvalitu a respektování přírody, které ho vedly k oživení regionální výroby černého pepře, zavedl Farmlink, výzvu k vytvoření přísně přírodního procesu, který umožní zralému pepři uchovat si krásnou červenou barvu i po sušení. V průběhu času pěstitelé vynalezli postup, který se rozšířil v celém regionu, k potěšení každého gurmána.
Tipy a použití v gastronomii:
- Je výborný k ochucení kuřat, drůbeže, bílého masa, vepřového kolena, jehněčího masa, teplých salátů a anočoviček. Lze ho také použít jako alternativu černého pepře zejména k červeným masům nebo tučným rybám.
O chuti:
- Červeno-hnědý pepř je velmi silný a pálivý. Tento okouzlující a elegantní pepř má nádech pečeného chleba a těstovin, citrusového ovoce, koření a ananasu.
Nejlepší, klasická či překvapivá kombinace:
- Telecí plátky s dýňovým krémem
- Vepřová svíčková s hořčicovou omáčkou
- Grilovaný jehněčí řízek s mátovou omáčkou a pomerančem
Doporučené mletí:
- Jemné (4 nebo 5)
Peugeot