- Dokonalé spojení japonské tradice a evropské spolehlivosti.
- Vyrobeno z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC.
- Vynikající řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení.
- Naostřeno v úhlu 17 stupňů, což je ideální rovnováha mezi ostrostí a odolností.
- Rukojeť z prvotřídních moderních materiálů zajišťuje pohodlí a odolnost.
- Nůž Kaiju má tradiční japonskou geometrii s plynule se zužující čepelí ke špičce.
- Nepostradatelný pomocník pro přípravu ovoce a zeleniny, od loupání po krájení.
- Jednovrstvá ocel s tvrdostí 58 HRC zajišťuje dlouhodobou ostrost a odolnost vůči korozi.
- Doporučeno ruční mytí.
- Celková délka: 18,4 cm
- Délka čepele: 7,8 cm
- Hmotnost: 63 g





























































