Filetovací nůž Sujihiki.
Dlouhý tenký nůž se silným polopružným ostřím a jemným břitem, umožňuje čisté řezy s minimálními tahy. Vynikající ke snížení pečeně a šunky.
Vhodný k filetování a kuchání ryb a pro přípravu a porcování masa.
Čepel má jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 100 vrstev oceli, s atraktivním designem Damašek.
Tvrdost 60 Rockwella a proto má výjimečně vysokou ostrost.
Úhel břitu: 9,5 až 12 ° na každé straně.
Symetrické čepel ostřená tradiční technikou Honbazuke.
CRYODUR ® čepel je kalená ve speciálním procesu (včetně ledového tvrdnutí při -196 ° C) pro extrémní tvrdost.
Tradiční "D-rukojeť" umožňuje neúnavnou práci u všech řezacích technik.
Rukojeť je z březového dřeva s mozaikou a kovovou koncovou krytkou s logem Miyabi, zdůrazněný červený pásek.
Tyto nože rozhodně nemyjte v myčce nádobí.
- Sujihiki Filetovací nůž 24 cm
Nejvýraznější přednost tradičních japonských nožů je v jejich neobyčejné ostrosti. Soulad designu, kvality a pohodlné rukojeti „D“, díky které je práce s těmito noži velice komfortní, je odlišné od jiných nožů.
Nože MIYABI se vyrábí ve městě Seki v Japonsku, a to je centrum průmyslu japonských nožů a mečů. Japonská zručnost a kvalita a přesnost Zwilling je mají za výsledek jedny z nejostřejších nožů na světě.