Vykosťovací nůž je určen k oddělení všech druhů masa od kostí. Dlouhá zakřivená čepel snadno klouže po kosti a umožňuje přesnou práci. 70 tvarů čepelí a rozsah délek 7 až 36 cm dává přednost německému výrobci ze Solingenu. Čepele nožů vykované z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli, broušené pomocí patentované přesné laserové technologie PEtec. Ocel s tvrdostí 58HRC je optimálním parametrem pro udržení nože po dlouhou dobu ostrého a snadného přebroušení. Černé nýtované rukojeti jsou vyrobeny technologií Full Tang - plný trn, ke kterému je rukojeť připevněna nýty. Kvalita na prvním místě - to je motto specialistů značky WÜSTHOF při tvorbě svých produktů. Klasika neznamená žádné kvalitativní kompromisy. Vlastnosti produktu Přesně vykované z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15 (slitina, která poskytuje správnou rovnováhu mezi odolností proti korozi, tvrdostí a lomovou houževnatostí) U vybraných modelů - absence vousů umožňuje broušení nože po celé délce. Vyberte si řešení, které nejlépe vyhovuje vašim preferencím Čepel je k rukojeti třikrát přinýtována nýty z nerezové oceli (zvýšená odolnost proti korozi) Technologie Precision Edge (PEtec) poskytuje o 20 % ostřejší řeznou hranu nože Kaleno na 58° Rockwell (optimální tvrdost zajišťující dlouhotrvající efekt ostré hrany a snadné ostření) Rukojeť je vyrobena z velmi odolného syntetického materiálu - polyoxymethylenu (POM) - s blízkou molekulární strukturou, odolným proti vyblednutí a změně barvy. Vyrobeno v německém Solingenu Nože lze mýt v myčce, ale doporučujeme ruční mytí. Jak pečovat o nože WÜSTHOF Nože WÜSTHOF jsou synonymem nejvyšší kvality a jako takové mají sloužit uživatelům co nejdéle při zachování jejich vlastností. Nezapomeňte je proto ihned po použití umýt v teplé vodě s použitím jemných čisticích prostředků a poté je pečlivě osušit. Po technologické stránce jsou téměř všechny nože WÜSTHOF vhodné do myčky nádobí (s výjimkou nožů IKON s dřevěnou rukojetí). Doporučujeme je však mýt ručně, protože při mytí v myčce jsou nože vystaveny určitým faktorům, které mohou ovlivnit jejich životnost. Čepele se mohou během provozních cyklů myčky o sebe klepat a zbytky jídla jako koření, šťávy nebo omáčky mohou nepříznivě ovlivnit ocel. Také nevhodné čisticí prostředky mohou způsobit korozi součástí.





























































